تلویزیون XT725 ایکس ویژن، یک تلویزیون هوشمند با رزولوشن FHD با قیمتی اقتصادی و مناسب است که در سه سایز 43، 49 و 55 سال گذشته به بازار آمد و با قیمت مناسبش توانست فروش خوبی داشته باشد. اگر قصد دارید با قیمتی مناسب، تلویزیون با کیفیت بخرید، با نقد و بررسی تلویزیون XVision XT725 همراه ما باشید.

 

مقدمه

با پیشرفت تکنولوژی و پیدایش دستگاه های دیگری مثل گوشی هوشمند یا لپ تاپ، ارزش و اهمیت تلویزیون ها نه تنها کمتر نشده، بلکه بیشتر هم شده است. از این رو، مادیران چندین سال است که با تولید تلویزیون های با کیفیت تحت برند X.Vision توانسته است، در بازار ایران بعد از برند های سامسونگ و الجی، جایگاه سوم را به خود اختصاص دهد. 

تا کنون تلویزیون های پرچمدار و میان رده ای مثل 55XT515 ، 55XTU725 و 49XTU735 از برند ایکس ویژن را نقد و بررسی کرده ایم و حالا نوبت به آن رسیده که به سراغ یک محصول اقتصادی ولی با کیفیت از این شرکت برویم. اگر قصد خرید تلویزیون با کیفیت و در عین حال خوش قیمت را دارید با نقد و بررسی و تلویزیون XVision XT725 Full HD LED در فروشگاه اینترنتی هدف همراه ما باشید.

 

نقد و بررسی تلویزیون هوشمند 43XT725 ایکس ویژن

 

معرفی محصول

همانطور که اشاره کردیم، تلویزیون XT725 جزو محصولات اقتصادی ایکس ویژن است و این نکته در طراحی، وزن و حتی ضخامت بخش پشتی دستگاه هم مشهود است. با ابعاد 969.7 در 581 در 85 میلی متر، این دستگاه تنها 7.6 کیلوگرم وزن دارد و وقتی پایه های آن را وصل می کنیم، 200 گرم به وزن آن اضافه می شود.

حاشیه های کناری و بالایی دستگاه چندان باریک نیست و یک نوار حدود 1 سانتی متری پلاستیکی، دور تا دور نمایشگر به چشم می خورد، البته این نوع طراحی می تواند با هر نوع دکوراسیونی سازگار باشد و ظاهری مدرن را به فضای خانه ببخشید، اما نسبت به محصولات پریمیوم و گران قیمت ایکس ویژن، حاشیه های اطراف نمایشگر اندکی ضخیم تر است. حاشیه پایینی مثل اکثر محصولات ایکس ویژن، به دلیل تعبیه اسپیکر ها ضخامت بیشتری دارد و حالا به حدود 3 سانتی متر رسیده است. به طور کلی، طراحی XT725 مدرن و زیباست و پایه های منحنی جذاب آن هم ظاهری شیک را به دستگاه داده است. 

 

تفاوت کیفیت Full HD

 

شرکت مادیران XT725 را به یک پنل نمایشگر Full HD با رزولیشن 1920 در 1080 مجهز کرده که مثل سایر محصولات این شرکت، نرخ رفرش 60 هرتزی دارد. پنل به کار رفته در این محصول از نوع IPS LCD است، این یعنی با تغییر زاویه دید رنگ ها و کنتراست تصویر کمتر تغییر می یابد. یکی از ویژگی های مثبت این تلویزیون هم همین پنل IPS است که نسبت به VA کیفیت تصویر بهتری ارائه می دهد.

همانطور که انتظار می رفت، این تلویزیون از محتوای HDR پشتیبانی نمی کند. به صورت تئوری، زاویه دید افقی و عمودی تلویزیون 178 درجه است و به خاطر تعبیه پنل IPS، رنگ مشکی در زاویه های بسته کمتر تغییر می کند. تاخیر ورودی یا همان Input Lag بین 30 تا 40 میلی ثانیه اندازه گیری شده که می تواند برا گیمر ها نیز کاملا مناسب و کافی باشد، ولی گیمر های حرفه ای کمی آن را زیاد بدانند. البته این تاخیر ورودی چیزی نیست که در استفاده عادی و روزمره یا حتی انجام بازی های عادی با دستگاه، به چشم بیاید، چرا که در اینجا داریم راجع به کسری از ثانیه صحبت می کنیم که با چشم عادی اصلا قابل تشخیص نیست.

حداکثر نور صفحه در روشن ترین ناحیه نمایشگر این دستگاه، 240 نیت است. این مقدار روشنایی چندان کم نیست، ولی باعث می شود تا تماشای تلویزیون در اتاق های بسیار روشن چالش برانگیز باشد، اما اگر مکانی با نور ملایم را برای قرار دادن تلویزیون در نظر دارید، این مقدار روشنایی می تواند نیاز هایتان را برطرف کند.

در بخش تنظیمات تصویر، XT725 چهار حالت تصویر استاندارد، واضح، طبیعی و فیلم دارد. پوشش رنگ های sRGB در این چهار حالت کاملا راضی کننده و مناسب است چرا که می تواند حدود 96.5 درصد از این طیف رنگی را پوشش دهد. خطای میانگین یا deltaE میانگین تصویر در این چهار حالت هم کمتر از 9.7 نیست، که البته با ایده آل دستگاه های گران قیمت اندکی فاصله دارد. 

در مجموع کیفیت تصاویر ارائه شده با قیمت تلویزیون همخوانی دارد. دقت نمایش رنگ برای کاربران عادی که توقع زیادی از تلویزیون خود ندارند، مناسب است، اما این نکته هم لازم به ذکر است که در این دستگاه خبری از پشتیبانی از HDR، پوشش گسترده طیف های رنگی و پردازش دقیق تصویر نیست و نباید هم از دستگاهی با این رنج قیمت توقع زیادی داشت. 

در بخش پایینی و جلوی دستگاه، در مدل 43 اینچی دو اسپیکر 10 واتی و در مدل های 49 و 55 اینچی دو اسپیکر 15 واتی به کار رفته که حجم و وضوح صدای بسیار خوبی دارند. سیستم صوتی Puresound به کار رفته در این دستگاه باعث شده تا صدای خروجی کاملا شفاف و فراگیر باشد. میزان بلندی و کیفیت بلندگو های XT725 به اندازه ای است که به راحتی می تواند یک سالن متوسط را جوابگو باشد و نیازی به سیستم های صوتی نداشته باشد.

 

43XT725 LED TV

 

تلویزیون هوشمند XT725 از یک پردازنده 4 هسته ای Cortex-A53 با سرعت کلاک 800 مگاهرتزی استفاده می کند که با پردازنده گرافیکی Mali450MP2 و حافظه رم 1 گیگابایتی DDR3 همراه شده است. حافظه داخلی این دستگاه هم 8 گیگابایت است که البته حدود 5 گیگابایت از آن در اختیار کاربر قرار گرفته است که برای نصب اپلیکیشن های ضروری کاملا کافی است.

سیستم عامل نصب شده روی دستگاه اندروید 7 است اما نسخه سیستم عامل نصب شده روی آن اندروید TV نیست، بلکه نسخه عادی مخصوص اسمارت فون ها روی آن نصب شده است. نسخه Android TV برای نمایشگر بزرگ تلویزیون ها بهینه سازی شده، اما اپ های سازگار با آن بسیار کم و محدود است. البته نصب Google Play در دستگاه ممکن نبود، اما فروشگاه اپ های دیگری مثل بازار به راحتی در دستگاه نصب شد. به علت کمبود حافظه و محدود بودن توان پردازشی، توصیه می کنیم اپ های زیادی روی دستگاه نصب نکنید، چرا که با کندی عملکرد مواجه خواهید شد.

 

رابط کاربری تلویزیون هوشمند 43XT725 ایکس ویژن

 

طبق معمول اکثر محصولات ایکس ویژن، در جعبه XT725 هم دو ریموت کنترل تعبیه شده که از نظر تعداد دکمه و ابعاد با هم تفاوت دارند. ریموت کوچکتر تنها 15 سانتی متر است، در حالیکه ریموت بزرگتر اندازه غیر طبیعی با طول 25 سانتی متری دارد و شامل همه دکمه های مورد نیاز کاربر می شود.

هنوز مشخص نیست که مادیران دقیقا به چه علتی محصولات خود را با دو ریموت کنترل عرضه می کند، چرا که ریموت کوچکتر هم فاقد دکمه ماوس یا Air Mouse است و همین باعث شده تا کار کردن با رابط کاربری دستگاه، خسته کننده و ناخوشایند باشد. ریموت بزرگتر از نظر کیفیت ساخت از برادر کوچکترش بهتر است، اما نسخه کوچکتر خوش دست تر ساخته شده است. نبود دکمه ماوس باعث شده تا عملا ریموت کوچکتر بلا استفاده باقی بماند، چرا که کار کردن با رابط کاربری با ریموت بزرگتر اندکی ساده تر است.

 

درگاه های ارتباطی

بخش پشتی دستگاه یک دست نیست، بلکه بخش پایینی ضخامت 8 سانتی متری و بخش بالایی باریک تر بوده و ضخامت آن 4 سانتی متر است. از این رو، به راحتی می توان دستگاه را به دیوار نصب کرد. برای اینکار باید از جک هایی با استاندارد VESA با فاصله پیچ افقی و عمودی 200 و 100 میلی متری استفاده کرد.

از نظر تعداد پورت ها، XT725 می تواند نیاز یک کاربر عادی را رفع کند و تعداد و تنوع پورت ها برای یک محصول اقتصادی تقریبا کافی است. در این بخش می توانیم دو درگاه USB 2.0 را مشاهده کنیم که متاسفانه کنار هم تعبیه شده اند و گاهی استفاده همزمان از آن ها چالش برانگیز می شود. هر دو درگاه از نوع 0.5 آمپر و 5 ولتی هستند و می توان برای اتصال هارد های اکسترنال هم از آن ها استفاده کرد.

 

پنل پشتی و درگاه های ورودی

 

دو درگاه HDMI در این بخش تعبیه شده و در کنار آن یک رابط کامپوزیت، پورت شبکه LAN، ورودی آنتن و خروجی صدای کواکسیال هم به چشم می خورد. البته درگاه کامپوزیت این دستگاه از نوع mini است. هوشمند بودن دستگاه باعث شده تا در کنار اتصال کابل LAN، امکان اتصال به اینترنت از طریق Wi-Fi هم وجود داشته باشد. دستگاه برای دریافت کانال های داخلی از تیونر دیجیتال DVB-T2 استفاده می کند که کیفیت و قدرت خوبی دارد.

 

جمع بندی

به طور کلی خرید تلویزیون هوشمند XT725 برای کاربرانی توصیه می شود که به دنبال یک تلویزیون نه چندان بزرگ و هوشمند هستند که قیمت مناسبی داشته باشد و فقط برای رفع نیاز های معمولی کاربر به کار آید. پنل IPS و Full HD به کار رفته در دستگاه روشنایی مناسبی دارد، اما رنگ مشکی را با عمق بسیار خوبی به نمایش در می آورد. عدم پشتیبانی از HDR و پوشش نه چندان گسترده طیف های رنگی، ایراد چندان مهمی برای تلویزیونی با این برچسب قیمت نیست و به طور کل، پنل XT25 می تواند تصویری با کیفیت مناسب و قابل قبول را به شما ارائه دهد.

حجم و کیفیت صدای خروجی، به لطف دو باند 10 واتی در مدل 43 و دو باند 20 واتی در مدل 49 و 55 اینچی در بخش جلویی کاملا راضی کننده و گیراست. سیستم عامل دستگاه، نسخه عادی از اندروید 7 است و بهینه نبودن اپلیکیشن ها برای تلویزیون و همچنین نبود کنترلر حرکتی باعث شده تا کار با رابط کاربری و اپلیکیشن های مختلف، دشوار و آزار دهنده باشد. البته حرکت در منو ها و راه اندازی تلویزیون با سرعت تقریبا خوبی انجام می گیرد ولی به علت استفاده از سخت افزار محدود و ضعیف، اپلیکیشن ها با سرعت بالایی اجرا نمی شوند. 

طراحی دستگاه هم کاملا یک محصول میان رده اقتصادی را نشان می دهد، اما با این حال نمی توان از طراحان مادیران خرده گرفت. حاشیه های کناری و بالایی اندازه معقولی دارند و ضخامت دستگاه هم مناسب است، اگرچه جایگیری پورت های HDMI و USB چندان مناسب نیست، مخصوصا اگر بخواهید دستگاه را به دیوار نصب کنید.

 

نقاط قوت

  • پنل نمایشگر IPS با زاویه دید بالا
  • عمق بالای رنگ مشکی
  • سیستم عامل اندروید 7
  • سیستم صوتی قدرتمند و فراگیر

 

نقاط ضعف

  • سخت افزار ضعیف
  • نبود کنترل حرکتی و دشواری کار با رابط کاربری
  • تعداد کم پورت USB و مکان نامناسب آن ها

وبلاگ خرید کالای دیجیتال و پرسش و پاسخ دیجیتال های ,دستگاه ,  ,تلویزیون ,هم ,ها ,در این ,را به ,است که ,    ,می تواندمنبع

آموزش پاک کردن اکانت فیسبوک | دیلیت اکانت Facebook

نقد و بررسی مینی پی سی Hatron Easy ei552u

خرید اقساطی انواع کالای دیجیتال با کارت اعتباری ایران رنتر|بدون ضامن بدون چک

نقد و بررسی مودم روتر VDSL/ADSL تی پی لینک مدل TD-W9960_V1

جلوگیری از ذخیره خودکار عکس واتس اپ در گالری

نقد و بررسی مودم روتر VDSL/ADSL تی پی لینک TD-W9970_V2

ترفندی برای رد خودکار تماس های ناشناس آیفون

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

0292|دانلود|آهنگ|فیلم|برنامه|موزیک ویدیو|موبایل|کتاب|سرگرمی|ترول دانلود فایل شعبانی جهان لور دکوراسیون منزل ، طراحی داخلی و محوطه سازی ptejaratelectronic یکم بیشتر بمون تخفیف ویژه فقط برای امروز هر روز بیا هر چی که بخوای